Politic

(video)Veaceslav Platon s-a aruncat de la etaj!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Veaceslav Platon, un bărbat de 34 de ani din satul Moleşti, raionul Ialoveni, s-a ales cu multiple traume după ce a sărit de la etaj, pe scări, în incinta Judecătoriei Ialoveni. Incidentul a avut loc luni, 8 ianuarie, la puţin timp după ce instanţa a eliberat pe numele lui Platon mandat de arestare pe un termen de 30 de zile, fiind suspectat de viol.

Părerile oamenilor legii privind cazul lui Platon din Moleşti sunt împărţite. În timp ce unii consideră că acesta ar fi încercat să evadeze, alţii cred că a fost un gest de disperare, iar poliţia din Ialoveni infirmă că acesta s-ar fi aruncat de la etaj.

Magistratul Alexandru Sandu, care a decis ca Veaceslav Platon să fie cercetat în stare de arest, exclude tentativa de evadare şi consideră că a fost un gest de disperare.

Solicitată de CrimeMoldova, Silvia Vetcu, ofiţer de presă la Inspectoratul de Poliţie Ialoveni, a infirmat că Platon s-a aruncat de la etaj: „Nu se confirmă. El a căzut pe scări. Probabil că s-a împiedicat. I-a fost acordat ajutor medical”.

Sursele CrimeMoldova au comunicat că Veaceslav Platon a fost dus mai întâi la Spitalul de Urgenţă din Chişinău, apoi a fost transportat la Izolatorul de detenţie preventivă al Inspectoratului de Poliţie Chişinău, relatează crimemoldova.

Veaceslav Platon este acuzat de o consăteană că ar fi bătut-o şi violat-o. Dacă va fi găsit vinovat, Platon din Moleşti ar putea primi o pedeapsă de la 3 până la 5 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.