Violeta Cojocaru va asigura interimatul funcției de șef al ÎS Poșta Moldovei

Violeta Cojocaru, cu o experiență managerială impresionantă de peste 15 ani a echipelor de profil juridic și un angajament ferm pentru excelență, preia conducerea interimară a ÎS Poșta Moldovei, anunță instituția.

“Cu o carieră remarcabilă, care include diverse poziții manageriale și juridice în instituții și întreprinderi de stat, Violeta Cojocaru aduce o abordare strategică și viziune inovatoare în conducerea Poștei Moldovei. Din 2021 a lucrat cot la cot cu fostul administrator, fiind direct implicată în proiectele de modernizare și dezvoltare ale Poștei.

Continuitatea și inovația sunt cuvintele cheie ale noii etape în care intră Poșta Moldovei sub conducerea doamnei Cojocaru. Obiectivul principal rămâne implementarea proiectelor de modernizare și aducere a serviciilor Poștei la standardele europene”, a transmis Poșta prin intermediul unui comunicat de presă.

„Când am preluat funcția de viceadministratoare acum doi ani, am intrat într-un proces de transformare al Poștei Moldovei. Mă mândresc cu realizările noastre din această perioadă: am început modernizarea proceselor interne, am optimizat operațiunile și am pus bazele pentru un parteneriat durabil cu operatorii poștali europeni.

Accept cu responsabilitate și onoare noua mea funcție. Am lucrat cot la cot cu Roman Cojuhari și echipa Poștei Moldovei pentru a transforma această instituție într-un partener de business de încredere, și sunt convinsă că vom continua pe acest drum. Sunt ferm convinsă că putem face ca Poșta Moldovei să fie la fel de bună ca partenerii noștri europeni și conștientizez cât efort și dedicație va implica atingerea acestui obiectiv.

Succesul Poștei Moldovei este strâns legat de dedicarea și efortul echipei noastre. Este esențial ca angajații noștri să fie recunoscuți și recompensați corect pentru contribuția lor. În acest sens, ne vom angaja să legăm performanța instituțională de remunerarea angajaților. Vom încuraja o cultură în care munca asiduă, inovarea și contribuția personală sunt apreciate și recompensate. Mai mult, bunăstarea și dezvoltarea personală a angajaților noștri vor fi mereu o prioritate pentru noi”, a declarat directorul interimar al Poștei.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share