Social

Viorel Mardare a dat un semnal pe Facebook: „Oamenii fără sprâncene arată ca strașnici extratereștri”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Regizorul moldovean Viorel Mardare (37 de ani) își continuă tratamentul anti-cancer într-un spital din străinătate. Deși aceasta a cam a dispărut din mediul online în utlimele luni, astăzi a scris un scurt text pe Facebook.

„COMPUNERE. CUM MI-AM PETRECUT

A venit toamna sau ce a mai venit acolo după fereastră.
Vântul a smuls și luat cu el ultimele frunze de pe unde a putut, iar o dată cu ele mi-a zburat și ultimul fir de sprânceană care se ținea stoic și mândru fix deasupra ochiului drept.
Acum însă plutește în văzduh cu înverșunarea unui Aerobus 380. Sau se tăvălește undeva pe fața de pernă.

Oamenii fără sprâncene arată ca strașnici extratereștri. De asta în filmele despre raci machiorii lasă sprâncenele în pace. Nimeni nu vrea s-o vadă pe Angelina Jolie strașnic inoplanetean”, a scris Viorel Mardare.

Amintim că puteți donda bani pentru tratamentul lui Viorel pe https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

Boala s-a agravat, Viorel Mardare mai are nevoie de încă 60 000 de euro pentru tratamentul anti-cancer, posmotrel, presa independenta, presa din moldova, presa libera, libertatea presei, api, asociatia presei din moldova, mass media, presa chisinau

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.