Politic

Viorel Țopa din Germania cere demisia lui Brînzan: Ori avem așa un ministru, ori aeroport! Nu-i putem avea pe ambii

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce astăzi, 29 august 2019, s-a aflat că 95% din Aeroportul Chișinău a fost deja vândut firmei baronului Rotschild din Marea Britanie, tot mai mulți moldoveni cer demisia ministrului Economei, Vadim Brînzan – principalul oficial din Guvernul Sandu responsabil de această tranzacție dubioasă.

Într-o postare pe facebook, fostul șef la Banca de Economii, Viorel Țopa, actualmente stabilit la Frankfurt, cere demisia lui Vadim Brînzan. „Ori avem așa un ministru, ori aeroport. Nu-i putem avea pe ambii”, a spus Țopa. De menționat că acesta este un apropiat de-al omului de afaceri Victor Țopa, nașul de cununie a lui Andrei Năstase (ministrul de Interne).

Amintim că și fostul premier Ion Sturza (actualmente om de afaceri peste Prut) la fel a cerut de urgență demisia lui Brînzan. Cedarea Aeroportului Chișinău unei firme străine pe un termen de aproape 50 de ani este o crimă la adresa securității naționale a Republicii Moldova.

guvernul sandu, Preţul biletelor pentru transportul auto vor fi majortate, Ce spune ministrul Economiei Vadim Brînzan, transport public chisinau, republica moldova, gara de nord, cursa chisinau balti, 

loading...

Comments are closed.