Actual

Viorica Dumbrăveanu a avut o întrevedere cu Ambasadorul Chinei în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong.

A fost discutată situația epidemiologică din țară și măsurile care sunt întreprinse pentru gestionarea pandemiei, suportul oferit de Republica Chineză în lupta cu pandemia și colaborarea pe domeniile de competență ale Ministerului.

Excelența Sa, Zhang Yinghong a informat despre vaccinul împotriva COVID-19 pe care China l-a elaborat și care se află în faza finală a testelor clinice.

„Mulțumim Poporului Chinez pentru solidaritate și suportul oferit țării noastre în aceste momente dificile, când toate țările, inclusiv și China,  se luptă cu COVID-19. Cu privire la vaccinul împotriva COVID-19, vom asigura cetățenii Republicii cu vaccin, atunci când va fi pe piață un vaccin sigur și eficient, calificat de Organizația Mondială a Sănătății”, a declarat ministrul.

Citește și: RAPORT // Pandemia nu a sustras-o pe Viorica Dumbrăveanu de la grija față de medici, lucrători medicali, familiile social-vulnerabile, vârstnici și familiile cu copii

loading...

Comments are closed.