Politic

Vizită privată achitată din bani publici? Poliția îl așteaptă pe Serghei Șoigu în PMAN

Pinterest LinkedIn Tumblr

Este sau nu oficială vizita ministrului Apărării a Federației Ruse, Serghei Șoigu la Chișinău? Prim-ministrul Maia Sandu a declarat că va fi o vizită privată, iar cu toate acestea, oficialul rus este întâmpinat de automobile de Poliție, lucru caracteristic pentru o vizită oficială, acest lucru a fost surprins de jurnalistul Vadim Ungureanu.

21 august, Maia Sandu a declarat că „vizita lui Șoigu va purta caracter privat și nu oficial”. Bun, atunci, dacă tot este vorba despre o vizită privată, „cum se face atunci că Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a luat încă de aseară toate măsurile de rigoare pentru a-l întâlni oficial pe Șoigu la Chișinău ?” se întreabă jurnalistul.

Ungureanu spune că Poliția Republicii Moldova este pe alarmă, Inspectoratul de Patrulare al IGP în seara zilei de ieri a evacuat mai multe mașini parcate în centrul capitalei, pregătind terenul. Jurnalistul nu exclude că astăzi, o să îl poarte cu escortă oficială pe Șoigu. ” Normal, în loc să-și petreacă weekendul alături de familie, polițiștii sunt impuși de Năstase să lucrează pentru a-i satisface moftul lui Dodon” 

Vadim Ungureanu concluzionează că o vizită cu caracter privat, care este achitată din bani publici. Acesta se întreabă când va veni Năstase cu un live pe Facebook să spună că este o eroare tehnică, la fel cum a zis că zile de doliu vor fi pe 23-24 august.

loading...

Comments are closed.