FOTO // Vizită Regală la Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” din Chișinău

Alteța Sa Regală Principele Consort Radu al României, a efectuat o vizită la Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” (AMFA), unde s-a întâlnit cu secretarul de Stat al Ministerului Apărării, Sergiu Plop, rectorul (comandant) al instituției, colonel Iurie Gîrneț și reprezentanți ai corpului didactic.

Părțile au discutat despre colaborarea moldo-română în domeniul învățământului militar, dar și perspectivele de dezvoltare la acest capitol dintre Casa Regală a României și Academia Militară „Alexandru cel Bun”.

Totodată, Alteța Sa s-a familiarizat cu activitatea și infrastructura academiei, vizitând sălile de studii, biblioteca, Centrul lingvistic de studiere a limbilor străine, sala de sport și căminele unde sunt cazați studenții militari.

Menționăm că Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort Radu se află într-o vizită oficială în Republica Moldova. La Chișinău, Familia Regală, a avut întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu și președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, costum şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane stând jos, persoane în picioare, sediu şi interiorAr putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi interiorAr putea fi o imagine cu 3 persoane, barbă, persoane în picioare şi interiorAr putea fi o imagine cu 4 persoane şi persoane în picioareAr putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, sediu şi interiorAr putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share