Vlad Batrîncea, alături de Adrian Albu, candidatul PSRM: “Echipa PSRM rămâne cea mai pregătită, competentă și puternică, care merită tot suportul chișinăuienilor”

Vlad Batrîncea a făcut o vizită la spitalul municipal “Arhanghel Mihail” alături de candidatul la funcția de primar general de Chișinău, Adrian Albu, și echipa candidaților PSRM pentru Consiliul Municipal Chișinău. Cu o primire caldă și prietenoasă, echipa PSRM a subliniat angajamentul ferm față de dezvoltarea sistemului de sănătate din capitală și sprijinul acordat acestei instituții medicale de încredere.

În discursul său, Vlad Batrîncea a evidențiat eforturile echipei PSRM în Chișinău și contribuția crucială a consilierilor municipali la transformările pozitive din oraș. A vorbit despre investițiile capitale realizate și despre procurarea echipamentelor medicale moderne pentru a asigura un standard ridicat de îngrijire medicală în municipiul Chișinău.

“Echipa PSRM rămâne cea mai pregătită, competentă și puternică, care merită tot suportul chișinăuienilor. Faptul că am avut o primire caldă aici astăzi demonstrează că suntem pe drumul cel bun. Suntem hotărâți să continuăm această colaborare strânsă și să aducem îmbunătățiri semnificative în domeniul sănătății în următorii 4 ani”, a declarat Batrîncea.

Amintim că alegerile locale generale vor avea loc duminică, 5 noiembrie 2023.

Total
0
Shares
Total
0
Share