Vlad Batrîncea: “Centrul de sănătate al orașului Cricova este un exemplu real al muncii echipei Partidului Socialiștilor“

Centrul de sănătate al orașului Cricova este un exemplu real al muncii echipei Partidului Socialiștilor, a declarat Vlad Batrîncea în timpul unei întâlniri electorale în această locație.

“Socialiștii au asigurat modernizarea clădirii, modernizarea echipamentului, au îmbunătățit condițiile de muncă a lucrătorilor medicali și condițiile pentru pacienții.

Împreună cu președintele Comisiei parlamentare pentru drepturile omului, Grigore Novac, candidatul PSRM la funcția de primar al orașului Cricova, Oleg Scripnic, și candidații socialiști în Consiliul orașului, ne-am întâlnit cu personalul Centrului de sănătate.

Le-am mulțumit lucrătorilor din domeniul sănătății pentru munca neprețuită căreia își dedică viața. Pentru devotament față de – bunăstarea Republicii Moldova, sănătatea populației.

Am subliniat că întreagă fracțiune parlamentară sprijină echipa locală PSRM și candidatul Oleg Scripnic. Vom realiza fiecare punct din platforma electorală, vom realiza visele cricovenilor și vom transforma orașul în adevărata mândrie a țării.

Am îndemnat personalului Centrului de sănătate să susțină echipa PSRM la alegerile din 5 noiembrie, atât în ​​buletinele locale, cât și în cele municipale”, a declarat deputatul socialist.

Total
0
Shares
Total
0
Share