Social

Vlad Plahotniuc a felicitat toți copii cu ocazia primei zile de școală: „Prin școală se pune temelia succesului”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PDM, Vlad Plahotniuc a felicitat astăzi, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare toți copii cu ocazia primei zile de școală. Liderul democraților a urat copiilor ca aceștia să învețe pentru sine, de dragul cunoștințelor și de dragul propriului rost în viață.

În aceste zile pline de emoții pentru copii, le doresc să învețe pentru sine, de dragul cunoștințelor, de dragul propriului rost în viață. Le amintesc că anume în școală, printre cărți și studii, se pune temelia succesului care va veni odată.” scrie Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Liderul democraților nu a uitat nici de pedagogi și părinții copiilor. Acesta le-a rugat să fie toleranți față de spiritul rebel al elevilor, față de ambițiile și pasiunile lor. ” Cei tineri întotdeauna au simțit mai bine direcția schimbărilor decât cei vârstnici. Ei și astăzi simt, intuiesc mai bine decât noi profesiile, care vor fi importante în viitor, peste câteva decenii.” adaugă președintele PDM.

Vlad Plahotniuc sfătuie pe cei maturi să încurajeze copii să viseze frumos, să experimenteze și să gândească temerar. Acesta afirmă că trebuie să le fie copiilor oferită educația de calitate ca aceștia să fie pregătiți pentru viitorul care este imprevizibil.

loading...

Comments are closed.