Politic

Vlad Plahotniuc felicită România cu Ziua Națională: „Prețuim fiecare gest pe care l-ați făcut pentru noi „

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc a venit pe pagina sa de Facebook cu un mesaj de felicitare pentru țara vecină, România, care-și sărbătorește astăzi ziua națională. Liderul democraților a evidențiat multe lucruri comune pe care le are Republica Moldova cu România, numind-o drept țară-soră.

Cunoaștem România ca pe o țară matură, deosebit de frumoasă prin geografia și prin oamenii săi, o cunoaștem ca pe un vecin drag, ca pe o țară-soră, cu reușite de necontestat.” scrie Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Președintele PDM a amintit de faptul că avem multe lucruri în comun, tradiții, valori, care de multea ori ne-au oferit multe provocări și de multe ori ne-a pus la încercare. ” Ceea ce vom păstra mereu este certitudinea prieteniei sincere, care leagă țările noastre.

În mesajul său, Vlad Plahotniuc a mai adăugat că Republica Moldova prețuiește fiecare gest pe care România îl face pentru țara noastră și pentru fiecare gând bun pe care l-ar fi trimis.

Ziua Națională a României și Centenarul vor fi marcate şi la Chişinău, printr-o Horă a Unirii, iar clădirea Parlamentului va fi iluminată în culorile tricolorului.

loading...

Comments are closed.