Alte știri

Vlad Plahotniuc în fața susținătorilor PDM: Nu ne vindem țara! Dodon este TRĂDĂTOR. Noi nu vom permite FEDERALIZAREA țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi are loc un miting impresionant al susținătorilor Partidului Democrat din Moldova. În cadrul acestuia, un discurs a ținut președintele formațiunii, Vlad Plahotniuc. Acesta a declarat că Moldova nu se vinde, iar Igor Dodon, așa zisul președinte al țării, este un trădător, care a cerut federalizarea țării.

Vlad Plahotniuc a declarat în fața susținătorilor PDM că Republica Moldova nu trebuie să sufere din cauza nebuniei unui om, care primea bani din Federația Rusă pentru a susține Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.

„Împreună cu PDM am încercat din răsputeri să facem alianţă, să lucrăm pentru Moldova, să facă ceea ce am început şi chiar mai mult. Să facă drumuri, să majorizeze pensii, salarii, să dea copiilor bani, să facem bine poporului nostru. Dar a venit Dodon şi a încercat să mă convingă să accept federalizarea RM să împărţim ţara pe bucăţi, să o dăm celor care râvnesc să o ia. Nu am acceptat condiţiile lui, nu am acceptat să-mi tradez ţara. N-am acceptat să semnez acel document, să o vând străinelor, cum a făcut-o Dodon!” a spus Vlad Plahotniuc.

Liderul Partidului Democrat a afirmat că atât el, cât și toți ceilalți prezenți în Piața Marii Adunări Naționale și nu numai vor sta la straja țării, pentru a nu permite federalizarea Republicii Moldova, care este visul lui Igor Dodon, încă din perioada în care se afla în PCRM.

„DODON E TRĂDĂTORUL!  Îşi doreşte dispariţia RM! A neamului! Singura soluţie este ca politicienii să se întoarcă la popor! PDM este gata să meargă în faţa poporului!” a mai spus liderul PDM în discursul său.

loading...

Comments are closed.