Alte știri

Vlad Plahotniuc l-a amenințat cu MOARTEA pe Președintele Republicii Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Repubicii Moldova, Igor Dodon spune că anul trecut a primit amenințări cu moartea din partea lui Plahotniuc, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Șeful statului spune că și mai mulți judecători și procurori sunt amenințați cu moartea și că unora dintre aceștia, le-a fost oferită pază de stat.

„Avem de afacere cu bandiții, mafia, nu glumesc, sunt bandiți adevărați. Când îi strângi la perete, încep presiunile și amenințări cu viata. Dacă ei și-au permis anul trecut să facă amenințări cu moartea a presedintelui, credeți că ei nu fac asta pe judecători și procurori. Noi am avut mesaje de la judecătorii Curții de Apel, Plahotniuc a provocat „спышка” de #COVID19, nu învinuiesc, dar unii se temeau. După ce au luat decizia, îi cautau. Noi trebuie să-i prindem și să-i punem la punct și să asiguram paza judecătorilor și procurorilor cinstiți. Am luat decizia ca SPP, institutiile de stat sa acorde suport, pază pentru persoanele cinstite și demne implicate în aceste dosare. Nu o să vin cu detalii, dar astfel de decizii au fost luate, paza a fost oferită”, a mai spus Dodon.

„Vlad Gheorghevici (Plahotniuc) treci niște limite, este luptă politică, faci coaliție cu unul cu altul, dar nu lovești în familie, în rude. Eu nu mi-am permis niciodată, nici cu dumitale, eu chiar să am posibilitate, nu o sa o fac niciodată asta. De ce acum? Pentru că îi arde… tălpile, să nu spun altceva. Procurorul se mișcă foarte repede și trebuie să destabilizeze situația”, a mai spus Dodon.

Citește și: Igor Dodon califică moțiunea simplă împotriva ministrului Viorica Dumbrăveanu, drept o „lovitură sub centură”

 

loading...

Comments are closed.