Politic

Vlad Plahotniuc promite: Guvernul Filip va implementa în 2018 „Un drum asfaltat în fiecare sat”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Anunțul a fost făcut de către președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, după ședința Consiliului Național Politic al formațiunii din 14 decembrie. „Un drum asfaltat în fiecare sat” – aceasta este denumirea unui nou program, pe care guvernarea democrată vrea să-l implementeze începând cu anul viitor.

Programul are drept scop îmbunătățirea considerabilă a infrastructurii și potențialului de dezvoltare al satelor. Potrivit lui Plahotniuc, cetățenii vor drumuri mai bune, iar măsurile pe care PDM le-a luat de la preluarea guvernării în privința eliminării schemelor infracționale de la Fisc și Vamă, dar și din alte domenii, au adus rezultate vizibile în plan economic.

„Am reușit să stabilizăm economic țara, preluând-o dintr-un dezastru, când era aproape în incapacitate totala de plată. Acum e momentul să trecem la nivelul următor, astfel încât oamenii să simtă o evoluție continuă de schimbări pozitive în viața lor. PDM va demara chiar în perioada imediat următoare un amplu program de construire și reabilitare a drumurilor din țară, un domeniu care necesită o intervenție urgentă a statului. Pentru anii următori, vom propune un program ambițios pentru localitățile din Republica Moldova – „Un drum asfaltat în fiecare sat”, prin care să îmbunătățim considerabil infrastructura și potențialul de dezvoltare a satelor”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Liderul democraților a vorbit și despre eliminarea corupției din domeniul justiției și eliminarea abuzurilor din partea instituțiilor de control. La începutul spătămânii viitoare va avea loc ședinta Biroului Politic PDM, a mai anunțat Plahotniuc.

 

loading...

Comments are closed.