Social

Vlad Plahotniuc s-a întâlnit cu 10 cei mai buni absolvenți din satul său natal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, s-a întâlnit astăzi de ziua cunoștințelor cu 10 cei mai buni abslvenți din localitatea Grozești, Nisporeni, care este și satul natal al președintelui democrat.

Vlad Plahotniuc a postat pe pagina sa de Facebook poze de la întâlnirea cu tinerii absolvenți. Liderul PDM afirmă în mesajul său că Moldova are tineri cu care să se mândrească ți care o vor duce cu siguranță pe drumul cel bun, iar cei 10 tineri fac parte din această categorie.

Cei mai buni 10 absolvenți ai liceului din Grozești, pe care i-am întâlnit azi, sunt printre acei tineri sârguincioși, plini de ambiție și visuri mărețe. Eu i-am încurajat să continue să învețe și să valorifice toate posibilitățile minunate pe care le vor întâlni.” scrie liderul democrat în mesajul său.

În urma discuțiilor cu tinerii absolvenți, liderul PDM a aflat că unii din absolvenți doresc să își continue studiile peste hotare. Cu toate acestea, Vlad Plahotniuc consideră că într-o zi, aceștia vor reveni în Republica Moldova și își vor vonstrui viitorul în țara noastră.

loading...

Comments are closed.