Politic

(VIDEO) Vlad Plahotniuc: Socialiștii și liberalii pot să facă ce vor în Primăria Chișinău! Democrații au un singur consilier în CMC

Pinterest LinkedIn Tumblr
Azi Partidul Democrat din Moldova (PDM) a desfășurat ședința săptămânală a partidului. La final, Vlad Plahotniuc a susținut un briefing la sediu central, unde liderul PDM a făcut mai multe declarații fierbinți. Plahotniuc a comentat inclusiv acuzațiile care i se aduc, precum că Silvia Radu ar fi fost investită în funcția de primar al capitalei datorită lui.
„Astăzi socialiștii și liberalii pot să facă tot ce vor în primărie, ei dețin majoritatea în Consiliul Municipal Chișinău (CMC). Ei pot să mute primăria oriunde doresc, au toate voturile să o facă. În schimb ei doar se plâng la televizor! Apare întrebarea, fie sunt neputincioși, fie mint ca de obicei. Știți de ce PL și PSRM s-au speriat așa de mult la numirea vice-primarilor? Se tem că lucrurile în primaria capitalei o să meargă bine și o sa piardă controlul asupra instituției, care le-a adus atâtea satisfacții lor și atâtea insatisfacții cetățenilor”, a declarat Vlad Plahotniuc. 

„Am decis cu colegii că, indiferent cine va conduce primăria, vom găsi o cale pentru a eficientiza conducerea primăriei și de a elimina toate schemele de corupție! Declar că PDM nu are aspirații politice în cee ace privește conducerea primăriei, dar cu certitudine vom susține orice idee bună pentru a îmbunătăți situația din capitală”, a încheiat liderul PDM.
loading...

Comments are closed.