Social

Vlad Plahotniuc: Toate locuințele cu butelii de gaz vor fi dotate GRATUIT cu detectoare de scurgeri

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul briefingului săptămânal organizat de către Partidul Democrat din Moldova, liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc a propus ca în fiecare locuință din Republica Moldova, unde există instalații de gaz să fie puse detectoare de gaz, pentru a evita incidente precum s-au întâmplat în sectorul Râșcani.

Vlad Plahotniuc afirmă că este nevoie ca să fie identificate soluții pentru ca oamenii să își găsească liniștea. După explozia care a avut loc în acest week-end pe bulevardul Moscovei din capitală, tot mai mulți oameni sunt panicați. Astfel, se propune ca să fie instalate semnalizatoare care ar detecta potențialele scurgeri de gaz în fiecare locuință dotată cu instalații de acest tip.

Am propus ca fiecare locuință care are butelii de gaz, să fie dotată cu semnalizatoare care nu doar să detecteze scurgerile de gaz, dar care imediat să alerteze organele competente. Am discutat cu colegii din Guvern ca aceste detectoare să fie distribuite în mod gratuit.” a spus Vlad Plahotniuc în cadrul briefingului.

loading...

Comments are closed.