Vladimir Bolea întreprinde o vizită de lucru în India

Vladimir Bolea, ministrul MAIA

În scopul avansării agendei bilaterale Republica Moldova-India în sectorul agroindustrial, viceprim-ministrul Vladimir Bolea și secretarul de stat Andrian Digolean, în comun cu reprezentanții Asociației Moldova Fruct, întreprind o vizită de lucru la New Delhi, India, în perioada 31 iulie-2 august 2023.

Delegația moldovenească va avea mai multe întrevederi cu oficiali indieni de rang înalt de la ministerele Agriculturii și Bunăstării Fermierilor, Comerțului și Industriei, Afacerilor Externe, pentru a discuta despre facilitarea exporturilor pentru produsele agricole din țara noastră. Delegația noastră va realiza o prezentare de țară membrilor Federației Camerelor de Industrie și Comerț din India, în vederea atragerii interesului mediului de afaceri din India de a stabili parteneriate cu producătorii noștri și de a investi în activitățile de prelucrare a fructelor și legumelor din Republica Moldova.

De asemenea, vor fi efectuate schimburi de informații privind cerințele și standardele ce reglementează piața din India și din Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share