Vladimir Voronin acuză PSRM că încearcă să corupă candidații din partea Partidului Comuniștilor la alegerile locale

LIVE de la sediul PCRM, Vladimir Voronin ține o conferință de presă, comuniștii moldova
 

Președintele PCRM, Vladimir Voronin se plânge că candidații comuniștilor la alegerile locale, sunt supuși presiunilor și se încearcă atragerea lor în tabăra PSRM. În cadrul unei conferințe de presă, fostul președinte al RM a spus că mai mulți colegi de-ai săi, sunt ademeniți cu promisiuni că ar urma să fie aleși dacă trec la socialiști.

Vladimir Voronin a mai anunţat că PCRM nu va avea candidat pentru Primăria Capitalei. Asta pentru că nu se cunoaşte încă soarta alegerilor locale desfăşurate anul trecut, câştigate de Andrei Năstase şi invalidate ulterior de instanţa de Judecată. Potrivit lui Voronin, Năstase ar putea să-şi recâştige fotoliul de primar, iar în acest caz, comuniştii îşi vor irosi eforturile, transmite Publika.md

Anterior şi liderul PLDM, Tudor Deliu a reclamat presiuni din partea guvernării ACUM asupra candidaţilor liberal democraţi pentru alegerile locale. Potrivit lui Deliu, aceştia ar fi presaţi şi ameninţaţi cu dosare penale, dacă nu aderă la Partidul Acţiune şi Solidaritate sau Partidul “Platforma Demnitate şi Adevăr”. Acuzaţiile au fost respinse de liderii PAS şi PPDA, Maia Sandu şi Andrei Năstase. Lupta pentru primăriile din ţară a ajuns chiar să se dea la propriu.

Total
0
Shares
Total
0
Share