Alte știri

Vladimir Voronin: În diasporă în genere nu trebuie să avem secții de votare!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În diasporă în genere nu trebuie să avem secții de voatre, cei care sunt în țară aceia și trebuie să voteze. Iar cei care doresc să participe în procesele politice de la noi, să vină acasă. Decarația a fost făcută de liderul PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii IMPORTANT la TVC21.

Voronin crede că unii politicieni contează voturile celor de peste hotare pentru a obține victoria „pentru că în R. Moldova s-au discreditat absolut, iar cei din diasporă nu cunosc toate realitățile din țară, de asta pot să voteze pentru așa candidați”, a spus liderul PCRM.

Totodată Voronin a mai zis că Maia Sandu s-a discreditat în R. Moldova. „Ea candidează acolo pentru ca Europa să-i asigure victoria, dar aici cine o va vota? De asta și fuge. În R. Moldova o face pe mironosița, iar apoi anunță că va candida în diasporă și acolo va fi susținută de cei care o promovează la noi în anumite scopuri”, a declarat ex-președintele Republicii Moldova.

Amintim că alegerile vor avea loc pe 24 februarie, iar Comisia Electorală Centrală a decis recent să mărească numărul secțiilor de votare pentru moldovenii din străinătate.

loading...

Comments are closed.