Alte știri

Vladimir Zelenskii cere Ministerului Afacerilor Interne să îl păzească non stop în ajunul turului 2 al alegerilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul pentru funcția de președinte a Ucrainei, Vladimir Zelenskii, cunoscut și apreciat pentru faptul că este candidat din popor, a cerut astăzi de la Ministerul Afacerilor Interne pază de stat, pentru că, în opinia staffului său electoral, pază trebuie să aibă fiecare candidat la prezidențiale.

Staff-ul electoral al candidatului pentru funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenskii s-a adresat astăzi la MAI cu cerința de a i se oferi acestuia pază de stat în ajunul celui de-al doilea tur al alegerilor. Despre acest lucru a comunicat în cadrul unui briefing de presă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Ivan Varcenco, citat de presa locală.

Acesta a menționat că în ajunul primului tur, 9 candidați au solicitat pază personală și le-a fost oferită. „În momentul de față, cu o solicitare de a primi bodyguarzi a venit candidatul Vladimir Zelenskii„, a declarat reprezentantul MAI în cadrul briefingului de presă.

După spusele acestuia, Poliția va asigura securitatea candidaților pentru funcția de președinte în toate regiunile țării.

Amintim că în data de 5 aprilie, cei doi candidați pentru funcția de președinte au trecut testul la alcoolemie și substanțe narcotice în sânge în ajunul dezbaterilor organizate pe stadionul Olimpiskii din Kiev. Societatea a fost surprinsă de faptul că la acest test, Vladimir Zelenskii s-a prezentat într-un automobil de lux, Mercedes, fiind însoțit de pază particulară, pentru că actorul se prezenta în campanie ca fiind un reprezentant simplu al poporului.

Turul al doilea a alegerilor președintelui Ucrainei va avea loc în data de 21 aprilie. Pentru această funcție concurează actorul Vladimir Zelenskii și actualul președinte, Petro Poroșenco.

loading...

Comments are closed.