Alte știri

Voluntara anticorupție, Vlada Șimon, a participat astăzi la dialogul online „Tânăr și necorupt”, organizat de PNUD Ucraina

Pinterest LinkedIn Tumblr

Voluntara anticorupție, Vlada Șimon, a participat astăzi la dialogul online „Tânăr și necorupt”, organizat de PNUD Ucraina.

Alături de activiști civici din Ucraina, Armenia și Muntenegru, Vlada a vorbit despre importanța participării tinerilor în prevenirea corupției și despre activitatea sa în calitate de voluntară anticorupție.

„Mă bucur să fac parte din echipa de voluntari constituită de Centrul Național Anticorupție, în parteneriat cu PNUD Moldova. Împreună cu alți colegi particip la diverse activități de promovare a integrității în rândul tinerilor. La început, totul părea dificil dar prinzi la curaj îndată ce înțelegi cât de mult poți face pentru a promova integritatea și pentru a motiva alți tineri să respecte acest principiu. Noi, tinerii, spunem că vrem schimbări acasă, în societate, în țară. Corupția ne reduce șansele de a face aceste schimbări. Eu și colegii mei, voluntari anticorupție, reacționăm la ilegalități și vorbim deschis despre cât de important este să fii integru”, a spus Vlada Șimon.

Grupul de voluntari anticorupție a fost constituit de Centrul Național Anticorupție cu sprijinul PNUD, în cadrul proiectului „Lupta cu corupția prin consolidarea integrității”, implementat cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

loading...

Comments are closed.