Votantă PAS către Maia Sandu: doriți ca tinerii să se întoarcă? dar cum – cu taxe mărite și cu salarii mici?

Votantă PAS către Maia Sandu, doriți ca tinerii să se întoarcă in moldova, taxe mărite și cu salarii mici, aum psrm dodon maia sandu, pdm plahotniuc, diaspora italia, maia sandu la paris, 

Moldovenii care s-au bucurat cel mai mult când Maia Sandu a devenit prim-ministră, acum sunt acei care trăiesc cea mai mare dezamăgire văzând deciziile pe care le ia lidera PAS în fruntea Guvernului.

Oamenii au așteptat majorarea salariilor, dar nouă guvernare a început cu majorarea taxelor și impozitelor. Acest lucru a revoltat-o pe Ala Golban, una dintre susținătoarele blocului ACUM. Ea o întreabă direct pe Maia Sandu, cum să se întoarcă acasă moldovenii de peste hotare când în țară e tot mai rău și mai rău.

“Mă refer la D-na Maia Sandu! Odată cu mărirea taxei! La orice! Aduceti-vă aminte că ați fost susținută de Diasporă! Știți prea bine cum aici în străinătate se muncește, doriti ca tinerii să se întoarcă? Cum, cu taxe mărite și cu salarii mici? Dacă cineva dorește să vândă apartamentul sau pentru a procura unul mai mare, atunci cum de înțeles? O să iasă poporul la REVOLUȚIE! “” FURCA ȘI TOPORUL! “” A AJUNS CUȚITUL LA OS! Voi cei care stati în fotolii este convenabil! Cu pixul este ușor de manevrat! Care legi? Din nou suferă țăranul! Cred ca ca este mai bine toți la prășit în soare sâmbata și duminica la țară – mă refer la toți parlamentarii. Acum chiar răscoala!”, a scris Ala Golban pe facebook.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share