Politic

”Vremea Neamurilor Bune”. Noul secretar de stat la MIDR este frate cu prim-vicepreședinte al PAS Youth

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ședința din 3 noiembrie, Guvernul a aprobat desemnarea lui Mircea Păscăluţă în postul de secretar de stat la Ministerul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale.

Coincidență sau nu, acesta s-a dovedit a fi frate cu prim-vicepreședintele PAS Youth, Nicolae Păscăluță.

„Se propune numirea domnului Mircea Păscăluță în funcția de secretar de stat la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale din data de 4 noiembrie 2021. Domnul Păscăluță va fi responsabil de domeniul de transport. La moment deține funcția de șef direcție transport rutier al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale”, a declarat viceprim-ministrul Andrei Spînu.

Anterior, acesta a activat în calitate de specialist principal în cadrul Direcției reglementării la Autoritatea Aeronautică Civilă.

Mircea Păscăluță deține studii în științe politice și securitate europeană la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

În campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate care au avut loc în luna iulie 2021, Mircea Păscăluță a contribuit activ în promovarea PAS. Acest lucru poate fi observat lejer și pe rețelele sale sociale. Mai mult, acesta promovează intensiv mesajele Guvernării, Președintelui și activiștilor PAS.

Contactat de redacția Sinteza pentru a comenta numirea acestuia în funcția de secretar de stat al Ministerului pe care îl conduce Andrei Spînu, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a ignorat solicitarea noastră și nu a comentat nici într-un fel.

loading...

Comments are closed.