Social

Wi-fi: un ucigas silențios care ne omoară încet

Pinterest LinkedIn Tumblr

In societatea modernă, toată lumea este dependentă de Internet. Acest lucru a fost făcut și mai ușor cu revoluția Wi-Fi.

Acum suntem capabili de a naviga pe internet ori de câte ori avem nevoie, indiferent de locul în care suntem.

Pentru a face routerele Wi-Fi sigure pentru sănătatea noastră, companiile care produc aceste dispozitive trebuie să respecte anumite norme stricte în ceea ce privește siguranța noastră. Astăzi va vom dezvălui câteva lucruri în legătura cu siguranța routerelor Wi-Fi.

Modul în care un dispozitiv este conectat la router fără cabluri este primul lucru pe care trebuie examinat. Pentru a ne conecta la router dispozitive-le wireless cum ar fi tabletele, laptopurile si telefoanele mobile emit unde electromagnetice.

Din păcate, aceste semnale ne afectează sănătatea. Studiul condus de British Health Agency a demonstrat că routerele dăunează sănătații noastre si creșterii, atât a plantelor cât și a oamenilor.

Iată câteva consecințe ale expunerii la Wi-Fi:

  • Probleme de concentrare
  • Dureri de urechi
  • Dureri de cap intense și frecvente
  • Oboseală cronică
  • Probleme de somn

Cu toate acestea, nu putem evita utilizarea noilor tehnologii. De aceea, nu vă putem sugera să încetați din a mai utiliza routere wireless si Wi-Fi, dar vă putem sugera câteva idei utile despre cum să le limitați efectul dăunator și să îi limitați efectele adverse.

Preveniți undele electromagnetice care afectează creșterea copilului prin inchiderea routerului cand nu il folosiți. Pentru a reduce utilizarea semnalului WLAN, utilizați cabluri când sunteți acasa. Nu țineți routerul în dormitor sau bucătărie, nu uitați să îl deconectați când mergeți în pat.

Sperăm că ați găsit util acest articol, și nu uitați să îl distribuiți cu prietenii și familia!

loading...

Comments are closed.