Alte știri

Xenia Muntean-moldoveanca inclusă de Forbes în top 100 femei-lideri IT din Europa care trebuie urmărite pe Twitter și Linkedin

Pinterest LinkedIn Tumblr

Moldoveanca Xenia Muntean, în vârstă de 25 de ani a fost inclusă de către prestigioasa revistă Forbes în top 100 femei-lideri care trebuie urmărite pe Twitter și Linkedin.

Xenia este CEO-ul la platforma Planable, care are ca scop o colaborare mai ușoară pentru manageri și clienții acestora prin crearea, aprobarea și distribuirea contentului pe rețele de socializare.

Tânăra originară din Republica Moldova s-a lansat în bussines încă de la vârsta de 20 de ani când și-a creat prima companie-o agenție de marketing digital.

Xenia Muntean a fost plasată pe locul 33 de Forbes în top 100 femei din IT originare din Europea care trebuie urmărite pe Twitter și Linkedin. Topul a fost creat pentru a arăta că și femeile pot conduce o afacere în IT, mai ales că, conform acestui articol de pe Forbes se arată că echipele fondate de femei aduc un venit mai mare decât cele gestionate de bărbați.

loading...

Comments are closed.