Zgomote misterioase înregistrate în timpul căutării submersibilului Titan: Ce s-a întâmplat cu cei 5 pasageri

Un nou documentar scoate la iveală înregistrări audio cu zgomotele detectate în timpul căutării submersibilului Titan, dispărut anul trecut, scrie Realitatea.md

Sunetele au fost înregistrate de un sonar în cadrul unei operaţiuni de salvare!

În luna iunie a anului trecut, submersibiliul companiei Ocean Gate, care plecase într-o expediţie spre epava Titanicului, a dispărut în largul mării.

După mai multe investigaţii, autorităţile au ajuns la concluzia că nava a fost distrusă de o implozie în doar câteva secunde, şi i-a ucis astfel, pe toți cei cinci membri ai echipajului.

Acum, noul documentar, care va fi lansat în iunie pentru a marca un an de la tragedie, va prezenta culisele operațiunii de căutare în valoare de mai multe milioane de dolari.

”Am petrecut patru sau cinci zile… așteptându-ne să coborâm acolo și să facem un miracol”, a declarat expertul în ape adânci Jesse Doren pentru Sky după descoperire.

La bordul Titan se aflau cinci pasageri: turiștii Hamish Harding, în vârstă de 58 de ani, Shahzada Dawood, în vârstă de 48 de ani, și fiul său Sulaiman Dawood, în vârstă de 19 ani, pilotul Marinei franceze Paul-Henry Nargeolet și directorul executiv al OceanGate, Stockton Rush.

Total
0
Shares
Total
0
Share