Oficial

Zinaida Greceanîi, Maria Ciobanu și alte deputate, la sfat în cadrul Platformei comune de dialog a doamnelor deputate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Platforma comună de dialog a doamnelor deputate din Parlamentul Republicii Moldova s-a întrunit, astăzi, în prima ședință în noul format. La ședință au participat, de asemenea, ambasadoarea Suediei Anna Lyberg, reprezentanta rezidentă PNUD în Moldova Dima Al-Khatib, și reprezentanta interimară de țară a UN Women Milana Rikanovic.

În cuvântul său de salut, speakerul Zinaida Greceanîi a salutat relansarea Platformei doamnelor deputate și și-a exprimat speranța că aceasta va avea continuitate, iar comunicarea participantelor va avea caracter permanent.
”Platforma trebuie să vină cu inițiative importante pentru cetățeni, în primul rând, în domeniul protecției sociale, încât oamenii să simtă utilitatea activității femeilor parlamentare”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

Participantele Platformei doamnelor deputate au primit asigurări din partea partenerilor de dezvoltare de tot suportul necesar pentru facilitarea activității acesteia.

Platforma comună de dialog a doamnelor deputate din Parlamentul Republicii Moldova a fost constituită în 2015 și are drept scop stabilirea unei comunicări între doamnele deputate, pentru o mai bună cooperare în promovarea subiectelor de interes comun din societate.

În Parlamentul Republicii Moldova fiecare al patrulea deputat este femeie.

loading...

Comments are closed.