Alte știri

Zinaida Greceanîi participă la prima ediție a Forumului Diplomației de la Antalya

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi participă la prima ediție a Forumului Diplomației de la Antalya care se desfășoară, în perioada 18-20 iunie 2021, sub auspiciile Președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Forumul este conceput ca o reuniune anuală a liderilor politici, oficialilor de rang înalt, mediului academic, formatorilor de opinie, mass-media și a reprezentanților din sectorul privat, precum și a intelectualilor remarcabili din domeniul afacerilor internaționale și al diplomației.

”Diplomația inovațională: eră nouă, abordări noi” este tematica primei ediții care va fi abordată în cadrul mai multor sesiuni de panel. Speakerul Zinaida Greceanîi va ține un discurs în cadrul rundei dedicate diplomației parlamentare.

Totodată, în calitate de Președinte al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), conducerea căreia este deținută în prima jumătate a acestui an de Republica Moldova, Zinaida Greceanîi va inaugura discuțiile cu privire la sporirea eficienței organizațiilor regionale.

În deschiderea evenimentului vor participa Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan și Ministrul Afacerilor Externe a Republicii Turcia, Mevlüt Çavuşoğlu. Forumul Diplomației de la Antalya va întruni reprezentanți din mai multe țări ale lumii.

loading...

Comments are closed.