Alte știri

Zinaida Greceanîi se află astăzi în raionul Sângerei, unde va vorbi cu alegătorii despre Programul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, Zinaida Greceanîi se va afla într-o vizită electorală în raionul Sângerei, unde sunt preconizate cinci întrevederi cu cetățenii în diferite localități ale raionului.

Prima a avut loc în satul Prepelița, centrul administrativ al comunei din care fac parte și satele Clișcăuți, Mihailovca și Șestaci.

”Vreau să remarc că aici activează o echipă puternică a Partidului Socialiștilor, cu sprijinul căreia este posibilă implementarea multor proiecte sociale și de infrastructură. Așadar, în 2020-2021, consiliul local a alocat fonduri pentru repararea grădinițelor din Prepelița și Mihailovca și pentru o fântână arteziană din Prepelița. Din Fondul Rutier, în cadrul programului “Drumuri Bune”, comuna a primit aproximativ 3 milioane de lei pentru reparația și construcția drumurilor. În plus, guvernul finanțează repararea sistemului de aprovizionare cu apă și instalarea iluminatului stradal în satul Mihailovca.

Desigur, nu toate problemele au fost soluționate, pentru locuitori este primordial să aibă acces la apă potabilă de înaltă calitate și gazificarea localităților. Cu toate acestea, sunt convinsă că aceste probleme vor fi soluționate cu sprijinul PSRM.

Am îndemnat locuitorii comunei să susțină Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, pentru că aceasta este unica echipă care va putea asigura dezvoltarea localităților și o viață decentă pentru cetățeni.

Împreună vom învinge!”, a declarat Greceanîi.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, stând jos şi interior

loading...

Comments are closed.