Alte știri

Zinaida Grecianâi, despre victoria candidatului Ștefan Gațcan la Hâncești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Ștefan Gațcan, a câștigat alegerile parlamentare noi din circumscripția 38 (Hîncești), desfășurate duminică, 15 martie, reltează Telegraph.md

În acest context, președintele Parlamentului, Zinaida Grecianâi a venit cu un mesaj în care vorbește despre calitățile noului deputat socialist, despre campania electoarală și despre contribuția pe care Ștefan Gațcan o va realiza în folosul cetățenilor.

„Candidatul PSRM a desfășurat o campanie electorală exclusiv pozitivă, bazată pe calitățile sale profesionale și umane, pe soluțiile pe care le are pentru sprijinirea cetățenilor din Hîncești. Această abordare a făcut ca Ștefan Gațcan să cîștige alegerile cu un scor categoric în ciuda multor campanii de denigrare la adresa sa, a atacurilor la persoană și a falsurilor promovate de oponenții săi pe final de campanie electorală.

Victoria în alegerile din Hîncești este efortul comun al candidatului nostru și munca eficientă a echipelor PSRM, care au vizitat fiecare gospodărie din circumscripție. Votul dat pentru candidatul socialiștilor, într-o zonă unde tradițional se vota prioritar cu partide de dreapta, este o demonstrație a susținerii guvernării formate de PSRM și a acțiunilor pentru oameni pe care le face.

Ștefan Gațcan și PSRM aduc mulțumiri alegătorilor din Hîncești pentru votul de duminică. Experiența și profesionalismul medicului Ștefan Gațcan vor fi foarte utile în activitatea Parlamentului, în mod special, în această perioadă de pandemie mondială cu coronavirus. Suntem siguri că Ștefan Gațcan va reprezenta cu succes interesele tuturor cetățenilor din Hîncești, indiferent de opțiunea lor politică. Așa cum a promis în campania electorală, viitorul deputat socialist va lucra pentru Hîncești, pentru țară!”, a declarat Zinaida Grecianâi.

Citește și: Mesajul lui Corneliu Furculiță pentru Ștefan Gațcan

loading...

Comments are closed.