Ziua Poliţiei de Frontieră: Mesajul de felicitare al șefului Poliției de Frontieră, Corneliu GROZA

În fiecare an la 10 iunie se sărbătorește Ziua Poliţiei de Frontieră. Este organul administraței publice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care își exercită atribuțiile și implementează politica statului în  domeniul managementului integrat al frontierei de stat, al combaterii migrației ilegale și a combaterea criminalității transfrontaliere.

Mesajul de felicitare al șefului Poliției de Frontieră, Corneliu GROZA:

„Stimaţi polițiști de frontieră, Dragi colegi și prieteni,

Astăzi, 10 iunie, sărbătorim Ziua Poliției de Frontieră a Republicii Moldova. O zi deosebită pentru noi, cei care cu demnitate, curaj și responsabilitate asigurăm ordinea și liniștea la hotarele țării. Un bun prilej pentru a face o retrospectivă a tot ceea ce ne-am propus, ce am realizat și pentru a face planuri ambițioase pentru viitor.

Situații dificile, riscuri, angajamente au fost destule – mai ales în acest an când provocările nu au ținut cont de nicio frontieră. Am reușit, pentru că am fost uniți într-o echipă profesionistă. Am reușit deoarece fiind în prima linie în punctele de trecere terestre și aeriene, la frontiera verde și albastră a țării, am conștientizat că dacă nu noi, atunci cine?!

Apreciez munca și efortul depus de către fiecare dintre voi. Îmi exprim recunoștința pentru consolidarea capacităților în supravegherea și controlul frontierei de stat.

Aduc mulțumiri și recunoștință familiilor voastre unde v-ați născut, unde v-ați format, familiilor care vă așteaptă acasă dar și celor pe care îi educați.

Vă doresc tuturor polițiștilor de frontieră, veteranilor şi cursanţilor bunăstare, perseverență, demnitate și noi realizări întru siguranța și securitatea Republicii Moldova!

LA MULȚI ANI!”

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share