Zodia care nu înșală niciodată! Este partenerul perfect pentru o relație ca-n filme

Horoscopul dragostei, zodia care nu inseala niciodata, compatibilitatea zodiilor, care zodie este mai buna
 

Horoscopul nu minte niciodată și are puterea să ne arate chiar și cele mai asunse calități sau defecte pe care le avem, în funcție de zodie. Care este zodia despre care se spune că este cea mai serioasă și nu înșală?

La 22 decembrie se face trecerea în semnul zodiacal Capricorn, care reprezintă a zecea zodie pe cercul zodiacal clasic european (care cuprinde 12 zodii).

Este semnul unui animal terestru, pe jumătate capră şi pe jumătate delfin (care arată prin simbol trecerea de la animal maritim la cel mamifer), care, prins de-o stâncă ieşită din mare, ţinându-se strâns de ea, îţi impune dârz voinţa. Capricornul este o constelaţie zodiacală din emisfera australă cu o luminozitate slabă şi este formată dintr-o stea dublă şi circa 62 de stele mai slabe şi mai multe nebuloase.

Zodie feminină de pământ, predominant practicămaterială, guvernată de planeta Saturn, se încheie pe 20 ianuarie.

Asocierea cu Saturn, i-ar aduce încetinealălimitareinhibiţie, dar de fapt este vorba de o acumulare temeinică a lucrurilor învăţate pe care le va pune în aplicare doar la momentul pe care îl va considera potrivit. Cei din zodia Capricorn nu sunt înșală, decât în situații excepționale.

Cei care fac parte din zodia Capricorn au un puternic simţ al moralităţii şi rigurozităţii, acestea fiind două dintre calităţile pe care îşi bazează conceptele despre lume şi viaţă. Respectă ierarhiile sociale şi cere şi celorlalţi respectarea cu sfinţenie a acestora.

Ca semn de pământ, nativul din Capricorn este foarte activ, stăruitor, ambiţios şi destoinic pentru a ajunge la perfecţiunea materială. Se adaptează oricărei împrejurări pentru a-şi atinge scopul.

În cadrul zodiacului este opus Racului, care îşi canalizează toată atenţia asupra familiei, în timp ce Capricornul este preocupat mai mult de statutul social.

 • Piatra mistică – onixul
 • Ziua norocoasă – sâmbăta
 • Numerele norocoase – 2 şi 8
 • Culori norocoase – verde închis
 • Simţul cel mai dezvoltat – pipăitul

  Alimentele benefice: dieta sa trebuie orientată spre rădăcinoase, alimente bogate în calciu, alimente ce cresc în pământ (cartofi, morcovi), alimente de culoare închisă spre negru: ridichi, cireşe, stafide etc.

  BĂRBATUL DIN ZODIA CAPRICORN

  Pe bărbatul Capricorn îl interesează să aibă totul: să cucerească inimi, să facă o carieră strălucită, să aibă un partener de încredere, să educe copiii în spiritul rigorii şi al logicii implacabile. Este timid, dar puternic şi dur, de o tenacitate deosebită. Acest nativ trăieşte în permanenţă la limita puterilor sale şi niciodată nu cere ajutor. Este sensibil şi are nevoie nativ de linişte, afecţiune şi armonie, dar reuşeşte cu greu să-şi exteriorizeze sentimentele.

Total
0
Shares
Total
0
Share