Social

ZODII COMPATIBILE: Aceste zodii au cele mai mari şanse să rămană împreună pe viaţă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu toţii am verificat măcar o dată în viaţă ce spun astrologii. Dacă pentru o parte dintre noi horoscopul este doar un sfat general, mulţi oameni îi acordă o importanţă deosebită. În funcţie de caracteristicile semnelor zodiacale, astrologii sunt de părere că unele zodii sunt compatibile pentru o relaţie de lungă durată, iar altele mai puţin.

1. Berbec şi Gemeni – Această combinaţie este o partidă bună atât din punct de vdere fizic cât şi intelectual. Elementele specifice lor, foc şi aer, determină o colaborare spectaculoasă, luptând pentru un scop comun.

2. Scorpion şi Rac – Două semne zodiacale pasionale, care îşi oferă reciproc dragoste şi un sentiment aparte de intimitate. Ambele zodii au caracteristica protecţiei, facând astfel cuplul să devină sigur, notează gothoroscope.

3. Fecioară şi Vărsător – Două poluri opuse care se atrag reciproc. Fecioara este caracterizată de o gândire analitică, în timp ce Vărsătorul este pasional şi pus pe distracţie.

4. Capricorn şi Taur – Această combinaţie este un real centru de putere al productivităţii.Cele doua semne zodiacale reprezintă una dintre cele mai puternice combinaţii posibile între două zodii.

5.Săgetător şi Leu – O combinaţie incendiară, Săgetătorul şi Leul sunt două zodii de foc care beneficiază de un avantaj deosebit împreună, ajutându-se reciproc să evolueze.

6.Peşti şi Taur – Două zodii guvernate de pământ şi apă, elemente care se potrivesc de minune. Dacă zodia Taur este caracterizată de sensibiliate, partenerul său îl va ajuta să-şi extindă orizonturile, acesta din urmă primind la schimb un plus de sensibilitate şi optimism.

Compatibilitatea semnelor zodiacale nu poate garanta durata unei relaţii într-un procent de 100%, dar influenţa astrelor poate spune care sunt nativii cu cele mai mari şanse să formeze un cuplu pe viaţă. Unele zodii sunt potrivite pentru o relaţie de durata, pe când altele sunt destinate eşecului.

 

loading...

Comments are closed.