Social

Zodiile care știu totul despre sex! Kamasutra e deja arhivă pentru ele, iar nimic nu le mai surprinde în pat!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Există câteva semne zodiacale care știu totul despre sex. Sunt specialiste  în tot ce înseamnă seducție, iar  Kamasutra e deja arhivă pentru ele!

NATIVUL SCORPION
Misterios și seducător, mereu pregătit pentru o nouă aventură, Scorpionul știe cum să capteze atenția partenerului sexual. Are o groază de metode prin care se poate face dorit: de la simple glumite cu tentă ironică până la victimizari tentante. Scorpionul se pricepe foarte bine la preludiu. Bărbatul Scorpion este afectuos și pasional în același timp, iar femeia Scorpion este o zeița a dormitorului.

NATIVUL FECIOARĂ
Deși pare mai pragmatic și fuge de aventuri sexuale, Fecioara ascunde o serie de secrete despre sex. Știe cum să își facă partenerul sexual fericit. Știe ce îi place fără să întrebe prea mult. Își folosește intuiția de invidiat chiar și atunci când vine vorba de niște simple atingeri. Bărbatul Fecioară este imprevizibil în pat, iar femeia Fecioară adoră rolurile sexuale.

NATIVUL GEMENI
Schimbător din fire, Geamănul este schimbător și în dormitor. Vrea să încerce mai multe lucruri în același timp. Schimbă des pozițiile sexuale și își uimește partenerul sexual cu imaginația să. Bărbatul Gemeni este extrem de talentat când partida sexuală tinde să devină monotonă, salvând-o în orice situație, iar femeia Gemeni este mereu pregătită pentru ceva nou.

loading...

Comments are closed.