Social-democrații din România și Moldova au discutat proiectele comune la întâlnirea de la Chișinău

Astăzi, liderii și membrii Partidului Social Democrat din România au avut o întâlnire cu liderii Partidului Social Democrat European la Chișinău, pentru a coordona agendele comune și a discuta despre proiectele în derulare.

Vicepreședintele Senatului României, Robert Cazanciuc, a fost prezent la întâlnire, iar colaborarea între aleșii locali ai celor două partide a fost intensificată.

În centrul atenției se află nevoile și grijile oamenilor, iar orice acțiune întreprinsă de către Partidul Social Democrat European are în vedere binele acestora.

”Vizitele la Chișinău a liderilor și membrilor Partidul Social Democrat din România, de fiecare dată, au în agendă și comunicarea în cadrul parteneriatului politic cu Partidul Social Democrat European.

Astăzi, împreună cu Vicepreședintele Senatului României, Robert Cazanciuc, am coordonat agendele comune, proiectele în derulare, intensificarea colaborării între aleșii locali PSD și PSDE. Orice proiect, orice acțiune întreprinsă de către Partidul Social Democrat European are în centrul atenției omul, grijile și nevoile lui”, a transmis PSDE.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share