Externe

A făcut 5 ani chimioterapie, dar a descoperit că nu are cancer. De ce boală suferea?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat din Colorado a povestit că a fost supus unui tratament de chimioterapie și analgezice timp de 5 ani pentru a trata o forma rară de cancer, ca într-un final să descopere că nu suferea, de fapt, de nicio boală.

James Salaz a fost supus tratamentelor în anul 2012, după ce doctorii i-au făcut numeroase teste înainte de a găsit două ”anomalii” la nivelul plămânului stâng, transmite ProTV.

După ce i-a fostă făcută o biopsie pulmonară deschisă, lui Salaz i s-a spus că are o formă rară de cancer, mai exact, un exces de celule albe din sânge au dus la formarea unei tumori în tot corpul.

În ciuda faptului că a fost supus imediat unui tratament, anomaliile nu au dispărut niciodată, până când a consultat părerea unui alt medic, care i-a spus că nu are cancer, ci suferă de o afecțiune care îi inflamează vasele de sânge, scrie Daily Mail.

Boala cu care a fost diagnosticat bărbatul se numește Histeocitoză celulară Langerhans, o formă de boală în care celulele albe din sânge se înmulțesc, ceea ce determină formarea de tumori numite granuloame și provoacă leziuni ale organelor.

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.