Adela Răileanu, deputat: Despre „STATUL ÎN GÂT”

Adela Răileanu, deputat BCS

Adela Răileanu, deputat BCS, a criticat declarația lui Igor Grosu, președintele Parlamentului, care a declarat astăzi, în timpul ședinței Parlamentului, că salariul pentru ziua de astăzi să le fie în gât deputaților comuniști și socialiști, aceștia boicotând ședința din motive politice.

VIDEO // Comuniștii și socialiștii au boicotat ședința Parlamentului: ”Atacurile la adresa opoziției continuă!”

”Despre „STATUL ÎN GÂT”. La câte figuri face Igor Grosu din fotoliul de spicher, îi recomand să ia în considerare o carieră în stand-up comedy. Acolo, în scenă, poți face glume pe orice gust, chiar și glume proaste, de genul celei de azi.

Eu nu-mi amintesc o mai mare degradare a dialogului parlamentar. Șeful Parlamentului nu are altă preocupare decât să-și înjure colegii și să dea lecții de comportament politic. Tare mă tem că la finalul acestui mandat rușinos și accidental, celor din pas le vor STA ÎN GÂT toată suferința și umilința la care supun ei acest popor.

Și două cuvinte despre contribuția lor de azi la „binele țării”: au convocat o ședință absolut inutilă, fără proiecte relevante pentru oameni. Au venit ca la petrecere și în jumate de oră !!! au conectat mașina de vot, apoi s-au împrăștiat. Și da, pentru asta ei așteaptă să fie plătiți.

Nu-i judecăm noi, opoziția, pentru că o să-i judece alegătorii la timpul potrivit”, a declarat Răileanu.

Total
1
Shares
Total
0
Share