Alte știri

Adriano Dulgher, declarat proprietarul celor 1,5 milioane de euro ascunse în tir, a fost scos de sub urmărire penală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Moldoveanul Adriano Dulgher, care s-a declarat proprietarul celor 1,5 milioane de euro ascunse în tir și găsite de vameși, a fost scos de sub urmărie penală, transmite Telegraph.md, cu referire la ZdG.md

Informația a fost confirmată pentru ZdG de către procurorul-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Ion Caracuian.

„Am confirmat că procurorii au dispus scoaterea de sub urmărire penală a numitului din lipsa de probe, iar investigațiile continua, inclusiv pe toate versiunile identificate”, a comunicat Ion Caracuian.

Dulgher s-a adresat PCCOCS, în luna mai, printr-o cerere, expediată prin poșta electronică, din care ar rezulta că banii i-ar fi aparținut lui.

Potrivit șefului PCCOCS, acesta nu poate fi tras la răspundere pentru declarațiile false pe care le-a făcut în legătură cu banii capturați. Caracuian a mai menționat că dosarul șoferului de tir este examinat în instanța de judecată și, deocamdată, nu exista alte persoane bănuite.

Amintim că o captură de câteva zeci de mii de euro au depistat vameșii de la Punctul Vamal Leușeni, pe sensul de intrare în țară, în luna aprilie 2020.

FOTO // Mereu la datorie. Angajații IGSU au venit în ajutorul mai multor șoferi care au derapat de pe trasee

loading...

Comments are closed.