Actual

Agenda relațiilor bilaterale moldo-americane, discutată de premierul Ion Chicu cu Ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul Ion Chicu a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan, în cadrul căreia au discutat despre proiectele de interes comun pe agenda relațiilor bilaterale.

Oficialii au făcut un schimb de opinii privind organizarea procesului electoral. Ion Chicu a declarat că Guvernul depune eforturi consolidate pentru excluderea utilizării resurselor administrative și organizarea unui scrutin electoral transparent cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară.

Prim-ministrul s-a arătat optimist în privința obținerii de către Republica Moldova a unui nou acord de finanțare cu FMI, amintind despre îndeplinirea condiţionalităţilor prevăzute.

Premierul a subliniat că SUA este un partener important al Republicii Moldova, iar Guvernul va continua proiectele de modernizare și industrializare a țării.

La rândul său, Ambasadorul SUA în Republica Moldova a încurajat Executivul să impulsioneze implementarea programele comune moldo-americane ce au drept scop îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor.

Citește și: Chicu, după ședința cu primarii din raionul Glodeni: „Nu putem admite întârzieri la lucrările de reabilitare a drumurilor”

loading...

Comments are closed.