Agresoarele adolescentei cu vârsta de 17 ani, care a fost bătută recent cu bestialitate, au fost reținute

Un nou caz de răfuială juvenilă. O fată de 17 ani a fost bătută cu bestialitate de patru tinere. Incidentul a avut loc, săptămâna trecută, pe o stradă din sectorul Buiucani al capitalei, iar imaginile cu scena violentă au apărut pe rețelele de socializare. Oamenii legii s-au autosesizat și au pornit un proces penal. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional, informează TV6.md

Din înregistrările video, apărute în mediul online, se observă cum o adolescentă este apucată de păr și dată la pământ de alte patru fete. Victima este lovită cu pumnii, picioarele și este înjurată. Întreaga scenă a fost filmată de o altă fată, care le spune celorlalte să înceteze.

Poliția susține că nu a fost înștiințată despre acest caz, însă s-a autosesizat în baza imaginilor publice. Oamenii legii au inițiată o anchetă, iar fata agresată a fost identificată. Ea are 17 ani și este originară dintr-o localitate din raionul Strășeni.

NATALIA STATI, ofițer de presă Poliția Capitalei: „Din discuțiile cu bunica fetei, aceasta a comunicat că, în data de 8 iunie, nepoata s-a întors la domiciliu, iar la nivelul feței a observat unele leziuni. Copila a comunicat că nu are nevoie de intervenția angajaților poliției, nici de salvare. Totodată, a spus că a avut o altercație cu patru fete”.

Și agresoarele au fost identificate. Este vorba de trei minore cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani și o tânără de 20 de ani. Fetele implicate în acest caz urmează să fie audiate, pentru a stabili cauza conflictului.

O bătaie similară a avut loc, la începutul lunii februarie, în sectorul Ciocana al capitalei. Mai multe adolescente au bătut și umilit o fată de 15 ani. Cazul a ajuns în judecată, însă la ședință nu s-a prezentat nici victima, nici agresoarele. Minorele care au lovit victima sunt la evidența poliției, iar unii părinți au fost sancționați.

Citește și: VIDEO // BUIUCANI: O minoră a fost bătută CRUNT de alte patru fete. Poliția s-a autosesizat

Total
0
Shares
Total
0
Share