Alte știri

Alexandr Slusari avertizează că din august NU vor mai putea plăti salariile asistenților sociali

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandr Slusari a declarat că în luna august, nu va fi posibil de a mai achita salarii asistenților sociali. Aceste declarații au fost făcute după o întâlnire cu ministrul Finanțelor, care după spusele lui Slusari au durat aproximativ două ore. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Пятница с Анатолием Голя” de la postul de televiziune RTR Moldova.

Slusari spune că reforma cu privire la majorarea salariilor a generat o gaură în buget, iar reprezentanții autorităților locale, care au fost prezenți la această ședință, spun că au resurse pentru doar o lună de salarii asistenților sociali, iar vicepreședintele Platformei DA spune că corectarea acestei legi este inevitabilă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Deputatul spune că legea bugetului trebuie să fie schimbată, pentru că există pericolul ca reținerile salariale să fie de două sau trei luni. Alexandr Slusari spune că cele spuse de el, reflectă situația din țară, chiar dacă în raportul fostului ministru al finanțelor, Ion Chicu, se spune că mijloacele bănești în conturile Ministerului Finanțelor constituie 3.27 miliarde de lei.

loading...

Comments are closed.