Alte știri

Alexandru Machedon suferă din dragoste? „Victoria Nonii… nu pleca”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Omul de afaceri Alexandru Machedon, de 2,5 ani, este foarte îndrăgostit de Victoria – femeia care i-a schimbat viața, după cum spune el, informează SHOK.md

Directorul Star Net, într-o postare pe o rețea de socializare, a scris că situația este complicată, însă vrea ca toată lumea să știe cât de mult o iubește și cât de mult înseamnă pentru el.

„Scumpa mea, dragostea mea la prima vedere, in prima clipa m-ai fermecat cu zambetul si ochii tai fantastici, plini de viata si dragoste 2.5 ani ai fost mereu alaturi de mine, mi-ai dat un sfat si m-ai sustinut, m-ai ajutat si sprijinit in clipele mai grele, m-ai inspirat si motivat, m-ai indrumat si criticat, m-ai pazit si m-ai iubit, zimbeam, ne bucuram si faceam totul impreuna, abia acum am inteles ce-i fericirea!
Iubita mea  mi-ai daruit clipe de neuitat, a fost un vis, o poveste de dragoste, m-ai invatat sa traiesc si sa ma bucur de viata.
Stiu ca sunt complicat si astazi vrei sa pleci de langa mine… Dar imi doresc ca toti din jur sa stie ca
Te iubesc din toata inima, foarte si foarte tare, Victoria Nonii... nu pleca
P.S: poate multi nu ma vor intelege, ma vor discuta sau barfi, imi vor da lectii de viata, dar prin acest mesaj am dorit sa va spun tuturor ceea ce simt acum si ca Victoria a fost femeia care mi-a schimbat viata…”, a scris el, pe Facebook.

 

loading...

Comments are closed.