Alexandru Pînzari mulțumit de faptul că Dorin Purice și Ianoș Erhan au fost numiți secretari de stat: Nu e totul pierdut încă

Alexandru Pînzari mulțumit, Dorin Purice și Ianoș Erhan au fost numiți secretari de stat MAI, pinzari Nu e totul pierdut încă, ministerul de interne, inspectoral general de politie alexandru pinzari, mai andrei nastase,

Fostul șef al Poliției Naționale, Alexandru Pînzari, se arată mulțumit de faptul că doi profesioniști din domeniul poliției, Dorin Purice și Ianoș Erhan, au fost numiți astăzi secretari de stat la Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Acest lucru dă speranță că noul ministerul de Interne, Andrei Năstase, nu va distruge totalmente sistemul de asigurare a ordinii publice în Republica Moldova.

“Astăzi aduc sincere felicitări domnului Dorin Purice și domnului Ianoș Erhan pentru numirea lor în funcțiile de secretari de stat!

Țin să menționez că domnul Ian Erhan este unul dintre profesioniștii care s-a impus mult pe dimensiunea dezvoltării sistemului de instruire al polițiștilor, la care am participat personal.

Hai colegi! Nu e totul pierdut încă…”, a scris Alexandru Pînzari pe facebook.

Precizăm că de când Năstase a preluat șefia MAI, în țară a crescut semnificativ rata criminalității. 

mai
sediul MAI
Total
0
Shares
Total
0
Share