Andrei Năstase a lansat un FAKE-NEWS despre Maia Sandu? Acesta susține că lidera PAS nu a împărțit banii de la prezidențialele din 2016

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, nu poate ierta trădarea Maiei Sandu după prezidențialele din 2016. Într-un live pe Facebook, politicianul le-a amintit cetățenilor că deși exista o înțelegere, membrii PAS nu s-au ținut de cuvânt, scrie Politics.md

„Să nu uitați niciodată cum s-au împărțit banii de la prezidențialele din 2016. Platforma DA, care a făcut eforturi uriașe ca să avem alegeri prezidențiale, nu s-a ales cu nimic. Nimeni, dar absolut nimeni nu a făcut ce spunea. Vorbeau despre unitate, făceau altceva”, a declarat Năstase.

ULTIMA ORĂ // Oamenii lui Vlad Filat scapă de închisoare, iar fostul șef de la FISC poate reveni în țară

Totodată, președintele PPDA i-a îndemnat pe cetățeni să nu se lase amăgiți de Maia Sandu.

„Peste 2 luni de zile vom merge la alegeri, nu vă mai luați după această pereche, Maia Sandu și Igor Dodon, mergeți pe deciziile dvs. nu vă mai luați după deontologii contextuali, după anumiți țipălăi, care la ora când discutăm noi cu dvs dorm! Dorm pe banii unor oligarhi, dorm pe banii din Occident sau din Orient, dar dorm!”, a mai spus Năstase.

Totuși, potrivit rapoartelor financiar pentru 2016 și 2017, Partidul Solidaritate și Acțiune, condus de Maia Sandu, nu a beneficiat de subvenții din Bugetul de Stat pentru alegerile prezidențiale din anul 2016, iar campania electorală a fost finanțată din donații.

Astfel, conform Raportului privind veniturile și cheltuielile din campania electorală ”Alegeri prezidențiale 2016” (vezi aici), Maia Sandu a primit un suport financiar din partea donatorilor în sumă de 543643,41 lei, dintre care a cheltuit 543641,98 lei. Soldul rămas la finalul campaniei a fost de doar 1 leu și 43 de bani.

Totodată, Tabelul generalizator a Rapoartelor privind gestiunea financiară pentru anul 2016 prezentate de Partidele politice (vezi aici), întocmit în mod oficial de către Comisia Electorală Centrală, confirmă faptul că PAS nu a primit nimic din Bugetul de sta după alegerile prezidențiale.

https://telegraph.md/premiera-luca-filat-a-fost-singura-persoana-care-a-contestat-un-ordin-emis-de-national-crime-agency/

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share