Politic

Andrei Năstase s-a răzgândit: „Mihai Druță nu este candidatul Platformei DA”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mihai Druţă nu este candidatul Platformei Demnitate şi Adevăr pentru alegerile parlamentare noi pe circumscripţia uninominală Hânceşti, ci este o propunere, o ofertă pentru toţi actorii politici de opoziţie, pro-europeni, naţionali, patriotici. Asta a declarat astăzi liderul PPDA Andrei Năstase, în cadrul unor declaraţii de presă, relatează TVR Moldova.

„Mihai Druţă nu este candidatul Platformei DA, ci o propunere, o ofertă pentru TOŢI actorii politici de opoziţie, pro-europeni, naţionali, patriotici. Mihai Druţă nu este „omul nostru”, este o personalitate marcantă, semnatar al Declaraţiei de Independenţă, care nu şi-a dorit să candideze doar din partea Platformei DA, ci să fie sprijinit de toate forţele pro-europene în ideea unirii acestora într-o singură putere oponentă socialiştilor. Din păcate, forţele noastre politice au ales din nou dezbinarea. Dacă soluţia noastră ar fi venit de la PUN, de la PL, PLDM sau PAS, noi, Platforma DA, am fi agreat-o”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că, cei care şi-au anunţat până acum candidaturile pentru alegerile parlamentare noi din circumscripţia nr 38 Hînceşti sunt:

 Olesea Stamate, din partea PAS;

Vlad Ţurcanu, din partea PUN;

– Vitalie Balinschi din partea Partidului ŞOR;

– Ion Mereuţă din partea PD;

Dorin Chirtoacă, din partea Mişcării Politice UNIREA;

Anatolie Postolachi, din partea PLDM;

Ștefan Gațcan, din partea PSRM.

Citește și: Sergiu Sîrbu CONFIRMĂ: Poza de la întâlnirea cu miliardarul Nathaniel Rothschild este AUTENTICĂ

loading...

Comments are closed.