Politic

Andrian Candu despre videourile lui Plahotniuc: „Materialele compromițătoare sunt ilegale și nu trebuie să existe”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul vicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova Andrian Candu, finul lui Vlad Plahotniuc, în prezent lider al grupului parlamentar Pro-Moldova, consideră că realizarea unor materiale compromițătoare în care ținta sunt politicienii nu trebuie să existe.

Deputatul și-a expus opinia după ce a fost întrebat dacă în PDM se știa despre existența videoclipului mai pipărate.

„În primul rând, eu nu accept tot ceea ce înseamnă scurgeri de informații, fie ele compromițătoare sau nu. Astfel de video-uri sunt ilegale. Nu poți să filmezi un om, dacă acest lucru nu este coordonat reciproc, dacă nu ești la televiziune. Nu cred că acest lucru ajută din punct de vedere politic”, a declarat Andrian Candu în cadrul emisiunii „O nas” de la postul de televiziune Jurnal TV.

Andrian Candu spune că realizarea unor materiale compromițătoare este ilegală, iar în lupta politică trebuie să existe niște linii roșii.

„Noi nu am discutat și nu am participat la luarea unei decizii cu privire la scurgerea unor informații. Eu cred că tot ceea ce este legat de materiale compromițătoare nu sunt acțiuni corecte și nu trebuie să existe. Lupta politică trebuie să aibă o linie”, a adăugat fostul președinte al Parlamentului.

Citește și: Care este condiția Maiei Sandu pentru a-l susține pe Andrei Năstase în alegeri prezidențiale

loading...

Comments are closed.