Economic

Aproape o jumătate din Programul „Drumuri bune pentru Moldova 2020” a fost realizat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste trei sute de kilometri de drumuri sau cca 40% din cifra preconizată au fost reabilitate până în prezent în cadrul Programului „Drumuri bune pentru Moldova 2020”, transmite Administraţia de Stat a Drumurilor, transmite Telegraph.md, cu referire la Primul.md

Programul este derulat concomitent în 33 de raioane și municipiile Chişinău şi Bălţi. Acesta prevede lucrări de reparaţie periodică şi întreţinere. „La data de 18 septembrie, au fost executați circa 303 km de drum, în valoare de 462 milioane de lei, constituind peste 41% din volumul total al investițiilor”, au precizat surse de la ASD.

Potrivit instituţiei, în cadrul programului sunt antrenați zilnic peste două mii de angajați, inclusiv o mie de muncitori pe șantiere. Lucrările de reparație sunt monitorizate de către responsabilii tehnici ai Întreprinderii de Stat „Administrația de Stat a Drumurilor” care asigură „respectarea tuturor standardelor și proceselor tehnologice”. Сonform ASD, pentru a asigura calitatea lucrărilor executate, sunt prelevate probe și efectuate testări în cadrul Laboratorului de Încercări al Administraţiei.

Astăzi a avut loc cea de-a IV-a Sesiune a Comisiei Interguvernamentale moldo-ungare pentru cooperare economică

loading...

Comments are closed.