Actual

BREAKING NEWS // Alerte de călătorie în Turkmenistan, Republica Uzbekistan și Republica Armenia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Au fost emise alerte de călătorie în Turkmenistan, Republica Uzbekistan și Republica Armenia (actualizate la 3 iulie 2020), transmite Ambasada Republicii Moldova în Ucraina.

𝐓𝐮𝐫𝐤𝐦𝐞𝐧𝐢𝐬𝐭𝐚𝐧
În legătura cu situația epidemiologică din Turkmenistan și a prevenirii răspândirii coronavirusului de tip nou COVID-19, au fost prelungite restricțiile de trecere a frontierei de stat pentru cetățenii străini până la 𝟐𝟐 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎.

𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐚 𝐔𝐳𝐛𝐞𝐤𝐢𝐬𝐭𝐚𝐧
Autoritățile uzbece au prelungit perioada de carantină până la 𝟑𝟏 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎, cu păstrarea restricțiilor de intrare și tranzitare a teritoriului Uzbekistanului de către cetățenii străini. Reluarea activității punctelor de trecere a frontierei de stat cu țările vecine va fi examinata în dependență de evoluțiile pandemiei COVID-19.

Citește și: DECLARAȚIE // Sergiu Sîrbu a vrut să adere la PSRM cu cuvintele „Ne predăm”

𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐚 𝐀𝐫𝐦𝐞𝐧𝐢𝐚
Autoritățile armene au prelungit starea de urgență până la 𝟏𝟑 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎. Aceasta prevede aplicarea restricțiilor la intrarea și tranzitarea teritoriului Republicii Armenia pentru cetățenii străini în vederea sporirii măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului de tip nou COVID-19. Aflarea în spațiile publice este permisă cu condiția purtării măștii individuale de protecție și păstrării distanței sociale, iar organizarea evenimentelor/manifestărilor publice cu un număr mai mare de 5 persoane este interzisă.

În cazul apariției unor situații problematice vă rugăm să apelați serviciul consular al  Ambasadei Republicii Moldova +380-44-521-22-79 sau email: kiev@mfa.gov.md. Linia telefonică de urgență a Ambasadei + 𝟑𝟖𝟎 𝟔𝟖 𝟑𝟖𝟒 𝟐𝟎𝟏𝟔 (activă 24/7, inclusiv Whatsaap și Viber).

DECLARAȚIE // Singurul deputat care a avut curajul să plece singur de la PDM-ul lui Plahotniuc, a primit 15 ani de închisoare

loading...

Comments are closed.