Brînzaniuc, fostul pretor al sectorului Buiucani, a aderat la PSDE: Astăzi am intrat în politică

Vadim Brînzaniuc, ex-pretor al sectorului Buiucani al mun. Chișinău, a aderat la Partidul Social Democrat European (ex-PDM), iar declarația de adeziune a fost făcută chiar de la tribuna Congresului formațiunii.

”Astăzi am intrat în politică, în Partidul Social Democrat European din R. Moldova (PSDE). Am ales să fac acest pas, pentru că sunt convins că R. Moldova are nevoie de un partid social democrat modern, european. Până acum, am făcut doar administrație și n-am avut implicare politică. Am realizat în sectorul Buiucani proiecte, cu suportul administrațiilor locale din România și am dovedit ce înseamnă o administrație locală modernă. Sper ca și în politică să fac lucruri bune pentru oameni și să întăresc relațiile cu România”, a declarat Brînzaniuc.

În martie curent, Brînzaniuc a părăsit echipa lui Ion Ceban, renunțând la funcția de pretor.

„Vă anunț că în aceste zile mi-am încheiat activitatea în funcția de Pretor al sectorului Buiucani municipiul Chișinău. A fost o perioadă frumoasă, plină de acțiuni și realizări pe plan administrativ, de care sunt mândru și de care locuitorii sectorului se vor bucura de-a lungul anilor ce vor urma. Vreau să mulțumesc pentru toată susținerea celor care mi-au fost alături în această perioadă. În primul rând – colegilor din cadrul Preturii sectorului Buiucani, cu care am făcut echipă foarte bună. Ei sunt profesioniști, serioși și sunt convins că vor continua proiectele începute”, a scris Vadim Brînzaniuc pe pagina sa de Facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share